023 - 527 24 24 info@algeravanparys.nl

Beugel Online

 

 

Beugel Online (Webapp)

 

Met de webapp van Beugel Online kun je nu zelf je afspraak bekijken en je gegevens inzien. Ook het aanmelden als nieuwe patiënt bij Algera&VanParys Orthodontisten kan nu via Beugel Online.

U heeft een welkomst email van ons ontvangen met een link en een wachtwoord. Via https://mijn.beugel.online kunt u met uw e-mailadres inloggen met het wachtwoord wat u heeft gekregen. U dient daarna het wachtwoord aan te passen.

HIER kun je je aanmelden bij Beugel Online

HIER kun je je aanmelden als nieuwe patiënt bij Algera&VanParys Orthodontisten.

Wij verwelkomen u graag in onze praktijk. U kunt op verschillende wijzen met ons contact opnemen. Wanneer u het aanvraagformulier invult nemen we de eerstvolgende werkdag contact met u op. U kunt ook een email sturen met uw gegevens (niet vergeten een telefoonnummer te vermelden) of telefonisch contact opnemen.

Gebruik van de webapp

De WebApp is een zogenaamde responsive web applicatie. Dat houdt in dat wanneer de WebApp bekeken wordt op een telefoon, de WebApp zich zodanig schaalt, dat het net lijkt alsof je met een normale telefoon app werkt. U dient de webapp eenmalig vast te pinnen op het telefoonscherm. Hierna kunt u hem net als een gewone app gebruiken.